JETIMËT DUAN VËMENDJE GJITHMONË, JO VETËM NJË DITË

Të dashur dhe shumë të rrespektuar , dita ditës numrri i jetimëve sa vjen dhe shtohet, poashtu edhe gjendja ekonomiko-sociale po rrëndohet tej mase. Fondacioni humanitar “Shpresa e Re” Tetovë ka nisur me aktivitetin e punës duke mundësuar jetimëve një jetë sa më të lehtë rreth 2 vite.Shoqata jonë ka …

Read More »
ALL RIGHTS RESERVED BY SHPRESA E RE