• +38971660525
  • info@shpresaere.mk
  • Tetovo
Uncategorized
500 paisje shkollore për fëmijët gati, dhuron fondacioni humanitar “Shpresa e Re” në qytetin e Tetovës dhe rrethin

500 paisje shkollore për fëmijët gati, dhuron fondacioni humanitar “Shpresa e Re” në qytetin e Tetovës dhe rrethin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *