• +38971660525
  • info@shpresaere.mk
  • Tetovo
Uncategorized
JETIMËT DUAN VËMENDJE GJITHMONË, JO VETËM NJË DITË

JETIMËT DUAN VËMENDJE GJITHMONË, JO VETËM NJË DITË

Të dashur dhe shumë të rrespektuar , dita ditës numrri i jetimëve sa vjen dhe shtohet, poashtu edhe gjendja ekonomiko-sociale po rrëndohet tej mase. Fondacioni humanitar “Shpresa e Re” Tetovë ka nisur me aktivitetin e punës duke mundësuar jetimëve një jetë sa më të lehtë rreth 2 vite.
Shoqata jonë ka të regjistruar më shumë se 200 familje nga e gjithë territori i Maqedonisë që presin ndihmën tuaj.
Të paktën ledhatoni jetimin, njëherë ta ledhatoni jetimin, sa kime floku ka në kokën e tij, aq shpërblime ke te Zoti i gjithësisë. Mjafton një shifër e vogël për një buzëqeshje të madhe për një jetim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *